Суспільство

На Чернігівщині призначили нового керівника обласної прокуратури

Сьогодні, 14 вересня 2020 року, заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу новопризначеного керівника Чернігівської обласної прокуратури – Сергія Василину. Звертаючись до присутніх, заступник Генерального прокурора зазначив, що новий очільник відомства зарекомендував себе як досвідчений прокурор і керівник. Також він привітав прокурорів Чернігівщини з успішним складанням тестів та проходженням співбесід, що відбувалися в рамках реформи регіональних прокуратур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура вимагає стягнути із забудовника 76 тис. грн. пайового внеску

«Ваше головне завдання на сьогодні – забезпечення злагодженої роботи нової прокуратури як основної ланки органів правопорядку. Відкритість, чесність і ефективність у захисті закону – це те, на що зараз є найбільший запит суспільства», – наголосив він. Сергій Василина, у свою чергу, подякував за довіру та запевнив, що дотримання законності та повага до прав і свобод громадян стане пріоритетом його діяльності.

«Будемо досягати підвищення рівня законності та правопорядку в регіоні. Передусім за рахунок ефективної координації діяльності правоохоронних органів. Щоб жоден факт порушення закону не залишився поза нашою увагою», – додав він.

Довідково: Сергій Олександрович Василина закінчив Національну юридичну академію України імені Я. Мудрого. В органах прокуратури працює з 2003 року. За цей час обіймав керівні посади в прокуратурах Донецької, Кіровоградської та Запорізької областей.

Пресслужба Чернігівської обласної прокуратури

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button