Суспільство

На Чернігівщині пройшла акція з озеленення (Фото)

Уже протягом п’яти років працівники філії «Городнянське лісове господарство» підтримують дружній зв’язок із Ріпкинським ліцеєм. Для учнів закладу часто організовують різноманітні екозаходи, лекції, «зелені» проєкти, які проводить начальник відділу лісового господарства Олександр Пінчук.

Одним із таких цікавих проєктів, наприклад, був «Пришкільний експериментальний майданчик органічного землеробства». Ліцеїсти також вирощують овочі в теплиці та на пришкільному городі. Упродовж минулих років виростили з насіння до зрілих плодів помідори, якими протягом двох місяців ласували в шкільній їдальні. А ще висаджували капусту, цибулю на зелень тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів вулиці Льотної у Чернігові просять зробити запас води

Цього року учні взяли участь в акції з озеленення подвір’я свого навчального закладу. Лісівники забезпечили дітей вічнозеленим посадковим матеріалом. Висаджували рослини працівники лісової охорони Ріпкинського лісництва на чолі з Олександром Пінчуком та учні зі своїми наставниками.

Тепер подвір’я ліцею прикрашають самшит вічнозелений, різноманітні види ялівцю та туї, вирощені в розсаднику декоративних рослин Новояриловицького лісництва.

Ліцеїсти з натхненням і задоволенням зробили свій внесок у примноження зеленого довкілля Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Північний лісовий офіс

Ще статті по темі

Back to top button