Суспільство

На Чернігівщині протягом вихідних розшукали та повернули додому трьох зниклих дітей 

Двох дівчат, 14-ти та 15-ти років, а також 14-річного хлопця поліцейські розшукали та повернули батькам. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Увечері 15 червня жителька одного з сіл Чернігівського району заявила про зникнення свого 14-річного сина. Поліцейські негайно розпочали пошуки хлопця і невдовзі знайшли його. Підлітка повернули матері.

Друге повідомлення надійшло ввечері 16 червня. 15-річна дівчина пішла зі своїми подругами гуляти і додому не повернулася. Протягом двох днів від неї не було жодних звісток, і мати звернулася до поліції. Поліцейським вдалося протягом кількох годин розшукати дівчину та повернути її матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виховала п’ятьох дітей, тепер бавить 10 внуків і 11 правнуків: жителька Чернігівщини відзначає свій 100-річний ювілей

Ще одне повідомлення надійшло в ніч на 16 червня. Заявниця пояснила, що посварилася зі своєю 14-річною донькою, після чого неповнолітня пішла з дому. За кілька годин поліцейські встановили місцезнаходження дівчини. Вона повернулася додому.

Поліцейські закликають батьків формувати довірливі стосунки з дітьми, навчати їх способів реагування у кризових ситуаціях, підтримувати постійний зв’язок, цікавитися їхнім колом спілкування та дбати про безпечне і корисне дозвілля.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button