Суспільство

На Чернігівщині провели в останню путь капітана Степанова Віталія, який боронив Сіверщину

Сьогодні, 25 травня, на Чернігівщині провели в останню путь капітана Степанова Віталія Анатолійовича, який ціною власного життя боровся за свободу Сіверщини та Незалежність України.

Народився Віталій 9 червня 1975 року в смт Сосниця. Тут закінчив загальноосвітню школу ім. О.П. Довженка, а потім вступив до Чугуєво-Бабчанського лісового фахового коледжу. Після нього закінчив Національний аграрний університет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову втрата: на Луганщині загинув воїн із Чернігівщини

До початку повномасштабного ворожого вторгнення Віталій працював у лісовому господарстві, але 24 лютого вирішив долучитися до оборонців України, зокрема Чернігівщини. Протягом цих днів разом із побратимами Віталій мужньо та віддано виконував свій громадянський і військовий обов’язок, даючи гідну відсіч ворогу.

17 травня під час виконання бойового завдання Степанов Віталій потрапив під щільний артилерійський обстріл, отримавши важкі поранення. Протягом трьох днів лікарі боролися за його життя, але 20 травня серце Захисника зупинилося назавжди. Того дня рідну людину втратили батьки, дружина та двоє дітей…

Сьогодні в Мені рідні та близькі, побратими та односельчани провели Віталія в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять і поховавши на рідній землі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button