Суспільство

На Чернігівщині рибалка і мисливці порушили законодавство

15.09.2020 під час здійснення заходів державного нагляду (контролю) по території Чернігівської області на озері «Чернече» поблизу с. Миколаївка Менського району, фахівцями Державної екологічної інспекції у Чернігівській області спіймано браконьєра-рибака. Порушник здійснював риболовлю забороненими знаряддями лову риби (сітка зяброва).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівським рибоохоронним патрулем упродовж серпня зафіксовано 142 порушення Правил рибальства

Інспекторами вилучено 6 екземплярів цінних порід риб – лящ, окунь, лин, щука – та складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Для подальшого прийняття рішення матеріали передані до місцевого суду.

Також, цього дня на території Куликівського району, поблизу села Салтикова Дівиця,  виявлено 2 порушення правил полювання (полювання  мисливськими рушницями з магазинами більш ніж на 2 патрони). Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за  ч. 1 ст. 85 КУпАП – накладено штрафів на загальну суму 340 грн.

Із порушниками – мисливцями та рибалкою – проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства під час здійснення полювання та дотримання Правил любительського і спортивного рибальства.

IMG_20200916_155449_251

Держекоінспекція у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button