Суспільство

На Чернігівщині родина через пожежу втратила житло

*Актуально

Депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Олександр Демиденко допомагає родині, яка через пожежу втратила житло.

У родини Моргунів, яка виховує двоє дітей, із села Андріївка Михайло-Коцюбинської громади в січні згорів будинок. За попередніми висновками, пожежа сталася через несправність газового обладнання. Сім’ю підтримав депутат від «Нашого краю», обраний у цьому окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат обласної ради допомагає Михайло-Коцюбинській громаді (Фото)

«Моя життєва позиція – чужої біди не буває, а найбільший недолік – байдужість. Тому намагаюся підтримувати своїх земляків, які опиняються у скрутних життєвих обставинах. Відвідав родину Володимира і Тетяни Моргунів із с. Андріївка Михайло-Коцюбинської громади, у яких згорів будинок, де вони мешкали разом із двома дітьми-школярами Олександром і Вікторією. Надав необхідну матеріальну допомогу, і впевнений, що спільними зусиллями в подальшому зможемо забезпечити цю родину житлом», – повідомив Олександр Демиденко.

Як повідомлялося, торік представники партії «Наш край» допомогли придбати житло багатодітній родині Самоненків із села Антоновичі Михайло-Коцюбинської громади, в яких будинок згорів унаслідок підпалу.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button