Суспільство

На Чернігівщині рятувальники провели для дітей акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» (Фото)

4 червня співробітники Прилуцького районного управління Головного управління ДСНС в області провели серед учнів і вихованців Варвинського ліцею №1 та Срібнянського закладу дошкільної освіти «Сонечко» пізнавальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські рятувальники допомогли двом школярам ознайомитися з професією мрії (Фото)

Під час проведення заходу фахівці Служби порятунку «101» нагадали присутнім основні правила безпечної поведінки та алгоритм дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру. Рятувальники розповідали дiтям про свою роботу, демонстрували бойовий одяг, спорядження, а також обладнання, що використовується під час гасіння пожеж і ліквідації надзвичайних подій. Під час проведення акції діти отримали від фахівців ДСНС багато корисних порад із питань безпеки життєдіяльності.

Представники газового господарства розповіли правила безпечного поводження з газовими приладами, а правоохоронці роз`яснили, як поводитися на вулиці, й ознайомили з основними вимогами правил дорожнього руху.

Керівники закладів упевнені, що такі спільні заходи з представниками екстрених служб є дуже корисними для підростаючого покоління. Після спілкування з ними діти поводяться значно обачніше і обережніше, що у свою чергу зменшує ризик виникнення надзвичайних подій за їхньої участі.

 ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button