Суспільство

На Чернігівщині скоєно напад на редакцію ЗМІ

На редакцію сновської районної газети «Промінь» напав місцевий житель. Обурений чоловік прийшов до редакції у вихідний день і намагався проникнути всередину. Оскільки двері були замкнені, він почав їх трощити.

За словами головного редактора тижневика «Промінь» Олени Компанець, чоловікові не сподобалося фото, опубліковане в газеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові побили журналіста

«Про розламані двері редакції мені повідомили телефонним дзвінком. Одразу помчали на роботу. Побачене (купа уламків із встромленими між ними рештками нашої районки) шокувало, дивувало і гнітило. Шоком було і подальше дійство за участі правоохоронців, яким вдалося за лічені хвилини знайти «автора» погрому з його не менш дивними поясненнями.

Виявляється, причиною несамовитого гніву стала публікація матеріалу на першій сторінці, приурочена дням 8 і 9 травня із «не тим фото». Читач, за його словами, так поспішав на розбірки до редактора, що забув про вихідний день. Думав, що закрилася, то й почав вибивати двері. Наполегливо просив його пробачити, запевняв, що більше такого не робитиме і відремонтує те, що понівечив. І я пробачила.

Але на душі легше чомусь не стало… Ну, що треба змінити, аби всі ми збагнули: живемо ж не в джунглях, а в цивілізованій європейській державі», – зазначає Олена Компанець.31945085_770273559847183_8657979380913405952_n

Ще статті по темі

Back to top button