Суспільство

На Чернігівщині створюють новий фотопроект

З кожним днем життя змінюється. Там, де вчора були старі та занедбані школи та садочки, сьогодні – відремонтовані світлі та яскраві фасади, класи, спортзали, їдальні та ігрові кімнати. Де не було доріг та освітлення, будуються дороги та встановлюються ліхтарі. Там, де були звалені тонни сміття та чагарники – чисті парки та нові лавочки, там, де було болото або невеличке джерело – сьогодні чисте озеро. Поступово крок за кроком населені території Чернігівської області змінюють своє «обличчя», відходять у минуле сірі адміністративні заклади та будівлі. Змінюються люди, їх життя, мислення…

І щоб запам’ятати ці миті змін, Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», спільно з Чернігівським відділенням Національної спілки фотохудожників України оголошує про реалізацію фотопроекту «Громади Чернігівщини у фокусі».

Наша команда звертається до жителів громад, представників влади, бізнесу та громадських активістів: давайте разом напишемо історію об’єднаних територіальних громад Чернігівщини у фотографіях. Чекаємо Ваші світлини на пошту [email protected] (копія на [email protected]) із поміткою «ФОТОвиставка» до 10 червня 2018 року.

Презентація фотовиставки «Громади Чернігівщини у фокусі» відбудеться у липні 2018 року. Для найактивніших авторів фотографій буде проведений майстер-клас від кращих фотографів Чернігівського відділення Національної спілки фотохудожників України.

Якщо виникають питання, то звертайтеся до Оксани Стельмах, радника з питань комунікацій Чернігівського ЦРМС (дзвоніть 098-914-915-2 або пишіть на пошту [email protected])

Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування

Ще статті по темі

Back to top button