Суспільство

На Чернігівщині тривають звіти сільських голів

*Актуально

На Чернігівщині зараз проходять сходи сіл, під час яких голови від «Нашого краю» звітують про свою роботу.

Керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник минулого тижня відвідала схід села у Стрільниках Бахмацького району. Сільський голова Сергій Дзюба (обраний від політичної партії «Наш край») прозвітував про свою діяльність за 2017 рік. Серед минулорічних досягнень сільського голови та його команди – ремонт сільського будинку культури (суттєву допомогу надав народний депутат України Валерій Давиденко) та ремонт місцевої церкви. На цю справу за сприяння народного депутата та за допомогою ТОВ «СП «Агродім» виділено майже 300 тисяч грн. Також у Стрільниках розпочалася реконструкція вуличного освітлення, вулиця Центральна вже освітлена. Відновлення освітлення коштувало 281 тис. грн. Ще на три вулиці виготовлено проекти реконструкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» проти закриття поштових відділень у селах

Плідною, на думку сільського голови, є співпраця з ТОВ «СП «Агродім». Підприємство неодноразово надавало допомогу в організації масових свят для місцевих мешканців, зокрема, Дня села, Масниці тощо, підтримує місцеву футбольну команду, допомагає з вирубкою аварійних дерев та в інших важливих питаннях.

Водночас на сході місцеві жителі Стрільників порушили актуальні для них питання: про необхідність звернення до органів влади щодо недопущення закриття поштового відділення у селі; про включення місцевості «Левада» до об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення, про ремонт доріг, про вирубку чагарників на узбіччі тощо.

«Усі порушені питання мною як депутатом обласної ради у вигляді депутатських запитів і звернень будуть спрямовані до уповноважених органів влади», – запевнила Ольга Чередник.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button