Суспільство

На Чернігівщині у річку випустили понад півтонни риби

На кошти бюджету участі, який цього року вперше запровадили в Менській ОТГ, уже зариб­лено річку Мена. Для цього ініціатори проекту привезли та випустили 625 кілограмів риби.

«Хлопці написали проект і отримали 40 тисяч гривень на втілення своєї ідеї, – розповідає начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Менської міської ради Сергій Скороход. – Товстолобика, амура, коропа закупили в ПАТ «Чернігіврибгосп». Вони ж і надали спецтехніку для транспортування».

Випустили рибу на міському пляжі. З того боку у водоймі є ями для нормального освоєння та майбутньої зимівлі. Окрім представників міської влади та авторів проекту, прийшли подивитися на процес і місцеві жителі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сільська рибалка: рибалка з Чернігівщини розповів про свій трофей

Інші проекти-переможці бюджету участі з Дягови, Феськівки, Мени та Макошине – на етапі реалізації. У Феськівку вже придбали необхідний інвентар на 88 тисяч гривень, тепер залишилося лише його встановити та обладнати родинний сквер.

Сергій Скороход рекомендує переможцям швидше та активніше освоювати виділені кошти. Не варто забувати, що фінансовий рік закінчується у грудні, тому всі мають вкластися у ці часові рамки.

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button