Суспільство

На Чернігівщині утримуватиметься значне затоплення заплави на ділянках Дніпра

Попередження про небезпечні гідрологічні явища (НГЯ) та процеси на водних об’єктах Чернігівської області. Про це повідомляють у Чернігівському обласному центрі з гідрометеорології.

2 – 6 лютого на ділянці Дніпра в межах (Чернігівського району) утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Дніпра та часткове затоплення окремих населених пунктів у Чернігівському районі (ІІ рівень небезпеки — помаранчевий).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зимова повінь: вода не відступає від Чернігівської області

2 – 6 лютого на ділянці Десни Новгород-Сіверський — Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) відбуватиметься посилення льодових явищ, можливі різкі коливання рівнів води до 0,1 – 0,2 м за добу з утриманням і збільшенням затоплення заплави і замерзання води на ній, порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни;

на притоці Десни р. Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області (ІІ рівень небезпеки — помаранчевий).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button