Суспільство

Першу ділянку нової дороги на Шерстянку вже заасфальтували

Будівництво нової дороги до мікрорайону «Шерстянка» в Чернігові активно просувається. Днями тут уже встановили бортовий камінь та уклали нижній шар асфальтобетону на першій із ділянок майбутньої дороги – уздовж скверу «Казка».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найгірша дорога в Чернігові: водії маршрутки жаліються на «вулканічне» покриття

Поруч, на другій дільниці, зараз готують дорожнє «корито» та вкладають під майбутньою проїжджою частиною піщану основу, щебеневий і щебенево-цементний дорожні шари. Також на цій ділянці готуються до знесення двох старих складських будівель, які заважають облаштуванню тут тротуарної та велосипедної доріжок, розповів керівник підприємства-виконавця робіт Олександр Харчук.

Весь об’єкт будується за два етапи. На першому виконують усі перенесення комунікацій, підготовчі роботи й укладання нижнього шару асфальтного покриття, щоб уже цього року можна було відкрити новою дорогою рух для автотранспорту. Наступного року планується влаштування верхнього шару асфальтного покриття, а також облаштування території: встановлення дорожніх знаків, інших об’єктів інфраструктури, нанесення розмітки, озеленення території тощо.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button