Суспільство

На Чернігівщині в сільській місцевості є проблема транспортного сполучення

У сучасний і прогресивний час високих технологій люди змушені вирішувати прості проблеми, що завдають неабиякого дискомфорту. Йдеться про транспортне сполучення. Адже часто його немає не лише між селами, а із центром громади. Тож люди змушені самотужки добиратися до лікарень та інших важливих місць як знають. Причому в будь-яку пору року та за будь-якої погоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителька Стольного пече неймовірні торти (Відео)

Через це в людей часто уривається терпець і вони ладні кричати про свою проблему на весь світ.

«Хочу звернутися до всіх мешканців сіл Бахмаччини, щоб підтримали мою думку про те, щоб у нас пустили хоч одну вечірню маршрутку, бо взагалі нема чим добратися до таких сіл, як Григорівка, Гайворон, Дмитрівка, Крапивне, Терешиха. Хоч би на вихідні щоб було чим добратись. Прошу не ігнорувати і підтримати мою думку!», – написав Максим Чирва у групі «Підслухано Бахмач».

Пост підтримали чимало людей, які підтверджують, що така проблема дійсно є.

210180588_413629143132317_7322521826874097297_n

Між тим, подібні ситуації характерні не лише для Бахмаччини.

«Сполучення немає жодного. Автобус до Козельця пустили три рази, але це було взимку у 26-30 градусів морозу. Звісно, всі вдома в таку погоду сиділи. Тож сказали, якщо люди не їздять, автобус не ходитиме. Як кому до Козельця, то наймають у Данівці людей, у яких є машини, так і добираються», – у коментарі для ЧЕline зазначила Антоніна Мороз, староста Данівського старостинського округу.

На жаль, не тільки описані приклади, а й подібні до них, яких, до речі, на Чернігівщині багато, давні. І чи будуть вирішені вони – ніхто не знає.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button