Суспільство

На Чернігівщині відбулося дефіле близнюків «Один в один» (Фото)

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапору України та 28-ї річниці незалежності України на Бахмаччині відбулося захоплююче дійство — дефіле близнюків «Один в один», участь у якому взяли 9 пар близнят і двійнят, а також одна трійня.

По «червоній доріжці» у супроводі найрідніших, демонстрували свої вишиваночки братики та сестрички. Вони не лише дефілювали, а й ведуча розповідала про їхні історії та потаємні мрії.

Перед стартом усі учасники отримали білі повітряні кульки, що символізують чистоту і оновлення, якими дітвора тішила перехожих, створюючи святковий настрій.

Також голова райдержадміністрації Тетяна Неділько та голова районної ради Микола Іванюк вручили символічні подарунки з нагоди державних свят.

Знайомимося з нашими унікальними земляками:

Близнюки Єфим і Гліб Шевченко. У свої 5 років Гліб мріє бути хірургом, щоб вилікувати часто хворіючого братика Єфима. А Єфим – напевне будівельником чи конструктором, тому що має хист до збирання моделі літаків та гелікоптерів. А нещодавно захопився боксом, підтримує наших бахмацьких спортсменів.

Близнюки Даніїл і Кіріл Назаренко (9 років). Хлопці навчаються у 4 класі Бахмацької гімназії. Спокійні, врівноважені. Дружать з однокласниками та між собою. Захоплюються футболом, є вихованцями дитячо-юнацької спортивної школи «Колос». Мають хобі: грають в шахи і шашки.

Двійнятка Єва і Злата Гриценко (11 місяців). Хоч дівчатка ще дуже маленькі, але вже мають свій характер і особливості. Єва – це «хлопчик у спідничці», тобто вона частенько затіває сварки зі своєю сестричкою, може образити її і навіть посмикати за волосся. А Злата – справжня леді, господиня, чепурушка. Вона лагідна і жаліслива. Златочка — мамина помічниця, допомагає у прибиранні приміщення, постійно перебуває із вологою ганчіркою в руках, щоб витирати пил з меблів та підлоги.

Близнюки Павло і Назарій Шуляк (9 років). Хлопчики навчаються у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1. З 1 вересня сідатимуть за парти 4 класу.  Павло і Назарій в школі навчаються добре, дуже активні, можна сказати — шкільні забіяки. Захоплюються складанням конструктору «Лего», дискутують над вирішенням того чи іншого кроку, але врешті-решт знаходять спільне рішення.

Близнюки Лідія Чепур і Любов Оробей (44 роки). Саме 23 серпня у сестричок День народження. Лідія і Любов народились і закінчили середню школу в с. Стрільники. Продовжили навчання в Козелецькому ветеринарному технікумі. Весілля відбулось в один день. У кожної із сестер по двоє різнополих діток.

Трійнятка  Поліна, Ольга і Ніка Задніпряні (2 роки). Дівчатка однакові за зовнішністю, але різні за характером. Говорять і спілкуються між собою на своїй, нікому не зрозумілій мові. Дітки танцюють, відвідують дитячий садок «Рукавичка».

Двійнята  Аня і Максим Струць (10 років). Братик і сестричка навчаються у Тиницькій загальноосвітній школі. 1 вересня розпочнуть навчання у 5 класі. Аня полюбляє малювати, а Максим подовгу засиджується за комп’ютером.

Двійнята  Катерина і Софія Гриненко (9 років). Дівчатка полюбляють малювати, а ще в них у обох є хист до танців, тому вони є учасниками танцювального колективу Бахмацької районної школи мистецтв ім. А. Розумовського.

Близнюки  Данило і Артем Данилець (1,5 роки). У них є старша сестричка 9 років.  Братики схожі один на одного, яка дві краплі води, Майже однакові за характером, чи можливо ще характери  свої не проявили. Але, якщо сьогодні Данило бігає і сміється, то Артем  сумний і тихий, а завтра навпаки, Данило невеселий, а Артем заливається сміхом.  Ще братики полюбляють рухливі гри, веселощі, танці.

Україна починається з родини, а коли в родині народжується двоє діток одночасно, то це подвійне свято, а якщо троє – то щастя без меж і життя квітне веселкою.

Ще статті по темі

Back to top button