Суспільство

На Чернігівщині відбувся патріотичний захід «Пам’ятаю воїнів, біжу за героя України»

З нагоди Дня Незалежності України на Чернігівщині відбувся яскравий патріотичний захід. 25 серпня в Куликівці за ініціативи військовослужбовця Куликівського районного ТЦК та СП старшого солдата Людмили Ковальчук відбувся «Всеукраїнський забіг пам’яті загиблих у неоголошеній російсько-українській війні «Пам’ятаю воїнів, біжу за героя України».

Про це повідомляє Чернігівський військовий комісаріат.

Понад тридцять справжніх патріотів Куликівщини пройшли та пробігли визначену дистанцію, згадуючи загиблих у зоні АТО земляків – Сергія Парубця та Ігоря Сніжка, а також усіх героїв України, які віддали свої життя за мирне небо над рідним краєм.

1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонник Анатолій з Чернігівщини про відповідальну роботу і любов до Батьківщини (Відео)

Найменші учасники заходу у всіх присутніх викликали неабияке захоплення та підтримку глядачів: Єгор Андрушко, якому 1 рік і 9 місяців, разом з мамою Мариною, пробігли по площі, а хлопчики-близнята Максим та Вадим Герасименко, яким по 1 року і 7 місяців, разом з мамою Мариною у своїх візочках проїхали теж символічну дистанцію. В цей час татусі-спортсмени Андрій та Віктор мали нагоду пробігти більше.

У рамках заходу діяв і збір благодійних внесків, кошти з якого у сумі 800 грн. були передані Раїсі Шматко – очільниці ГО «Всеукраїнський жіночий рух «За вільну Україну», яка займається волонтерською допомогою сім’ям загиблих і бійцям на передовій.

2

Маємо надію, що Всеукраїнський забіг, який цього року відбувався одночасно у 7-ми великих містах України та багатьох інших населених пунктах, стане традиційним на Чернігівщині.

Ще статті по темі

Back to top button