Суспільство

На Чернігівщині відкрили меморіальну дошку

Рік тому, 15 березня 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції поблизу міста Волноваха, що в Донецькій області, обірвалося життя Богдана Назаренка, нашого земляка, уродженця Сосниці.

До перших роковин смерті бійця Збройних сил України уродженця Сосниці Богдана Назаренка відбувся пам’ятний захід і відкриття меморіальної дошки загиблому. Година пам’яті проходила біля приміщення Сосницької гімназії ім.О.П.Довженка, на фасаді якої було встановлено меморіальну дошку Богдану Назаренку.

Вшанувати пам’ять героя на подвір’ї навчального закладу зібралися рідні й близькі покійного, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, районного військового комісаріату, члени районних громадських організацій, учні та вчителі Сосницької гімназії ім. О.П.Довженка, студенти та викладачі Сосницького сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, небайдужі жителі селища.

Учасники заходу поклали квіти до відкритої меморіальної дошки Богдану Назаренку, а також вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблого земляка та всіх патріотів, які віддали життя за Україну.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button