Суспільство

На Чернігівщині відкрили меморіальну дошку ще одному загиблому герою

На будівлі Семенівської гімназії № 2 урочисто відкрито пам’ятну меморіальну дошку на честь випускника цієї школи Ігоря Кістерного, який загинув в зоні АТО при виконанні військового завдання.

Про це повідомляє Семенівська РДА.

Довідка. Ігор Миколайович Кістерний народився 21 березня 1987 року в м. Семенівка.

З 1993 по 2004 роки навчався в Семенівській гімназії №2, був гарним учнем, завжди усміхненим, веселим, добрим. Ігор готовий був прийти на допомогу друзям, вчителям.

PA131603По закінченню школи він проходив строкову службу у Збройних Силах України.

З 2006 по 2016 роки Ігор Миколайович був прикордонником відділу прикордонної служби “Семенівка”.

Ігор Кістерний грав у складі міської футбольної команди «Ревна», яка здобула чимало перемог.

У 2016 році він заключив контракт на проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України. Ігор служив в на посаді командира відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки 13-го мотопіхотного батальйону.

14 липня 2017 року Ігор Кістерний загинув у бою поблизу села Новотошківка Луганської області.

«Ігор Кістерний був самовідданою людиною, він не міг залишатися осторонь і вирішив не словом, а ділом боронити цілісність нашої країни.Вшанування патріотів, які віддали своє життя за українську державу – це священний обов’язок кожного», — зазначив голова районної державної адміністрації Сергій Деденко.

Багато теплих слів прозвучало цього дня на адресу Героя. Всі згадують про нього як про прекрасну людину, надійного друга і товариша, доброго і люблячого сина.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button