Суспільство

На Чернігівщині відкрили новий рекреаційний пункт (Фото)

На Чернігівщині відкрили новий  рекреаційний пункт «Діброва». Він розташований неподалік від  Корюківки, біля траси Чернігів-Корюківка, у кварталі 52 Андрониківського лісництва ДП «Корюківське лісове господарство».

Під час відкриття цього місця відпочинку і окраси довкілля директор ДП «Корюківське лісове господарство» Андрій Лашко  зазначив:

– На цій лісовій галявині колись заготовляли сіно для коней Андрониківського лісництва. Та коні вже в минулому. Тепер тут можуть себе комфортно почувати і літні люди, і мами з дітьми, і грибники, і збирачі ягід. Навіть молодята на лоні природи зможуть  відсвяткувати своє весілля. Для цього у нас створені всі умови, є все необхідне. Екологічна стежка, вісім бесідок, дві мангальні зони, волейбольне поле, дитячі майданчики, гойдалки, місця для приготування їжі на багатті, вбиральня, місце для збору сміття.  Плануємо збудувати ще й футбольне міні-поле, а також сцену для художньої самодіяльності. Таку, щоб не соромно було запросити сюди і відомого співака, і знаного актора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальники Чернігова розчищатимуть місто цілий день

Після того, як урочисто була перерізана стрічка до рекреаційного пункту «Діброва», всі гості висадили пам’ятні дубочки.

Начальник Чернігівського ОУЛМГ Сергій Аніщенко розповів присутнім:

–  Наразі на території лісових масивів лісогосподарських підприємств Чернігівського ОУЛМГ функціонує 70 рекреаційних пунктів. Загальна площа лісової рекреації – понад 20 гектарів. Вони розташовані і на магістралях Київ — Глухів, Київ — Суми, Київ — Чернігів — Грем’яч, і на місцевих трасах, і на дорогах, які з’єднують села. Щороку лісогосподарські підприємства витрачають чимало коштів на підтримання рекреаційних пунктів у належному стані. Їх обслуговування — додаткова турбота працівників лісової галузі. І хоча турбота додаткова, неоплачувана, але люди, які присвятили своє життя лісовому господарству, ставляться до неї відповідально.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Ще статті по темі

Back to top button