Суспільство

На Чернігівщині відновлюють проїзд через 3 знищені мости на ключових трасах

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області продовжує відновлювальні роботи на автошляхах. Здійснюється першочерговий ремонт і очистка покриття та відновлення проїзду через зруйновані мости. Учора, 29 квітня, у роботах було задіяно 89 працівників та 42 одиниці техніки.

Триває монтаж прогонової будови на одному з пошкоджених мостів на трасі Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем’яч. Так само не зупиняється будівництво двох тимчасових переїздів через зруйновані споруди на трасах М-01 Київ — Чернігів та Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів. Там триває розробка ґрунту та влаштування основи з піску та щебню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорозі Чернігів – Мена – Сосниця – Грем’яч відновлено рух транспорту

Здійснюється ямковий ремонт шляхів у київському напрямку. Гарячим асфальтобетоном учора ремонтують покриття на шляхах Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів (198 кв. метрів), Т-10-08 Київ – Літочки – Кіпті (323 км. метри), двох ділянках Т-25-35  Козелець — Остер — Карпилівка (372 кв. метри). Пневмоструменевим методом – ще на двох ділянках Р-69 (158 кв. метрів).

Триває очистка покриття на прибирання сміття на трасах М-01 та Р-56 Чернігів — Пакуль — Славутич. За вчорашній день дорожники опрацювали понад 4 км цих шляхів. На М-01 також очищали водовідвідні лотки, а на Т-25-35 — здійснювали планування узбіч.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
за інформацією Служби автомобільних доріг у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button