Суспільство

На Чернігівщині відновлюють зустрічі для немолодих людей і дискотеки для молоді

Пандемія коронавірусу неабияк вплинула на спілкування людей, особливо старшого віку. Адже пенсіонерам радять сидіти по домівках і без зайвої потреби не виходити на вулицю. Тож спілкування в житті таких людей значно поменшало.

На щастя, нині підступний вірус відступив, і карантинні обмеження суттєво пом’якшили. А це означає, що можна відновити зустрічі з милими серцю людьми. Зокрема так і зробили в Сосниці.

Тут уже відбулася перша цього року зустріч людей похилого віку. І подібні заходи відбуватимуться щосереди на центральній площі. Тож представники старшого покоління можуть насолоджуватися спілкуванням з однолітками, співати пісень під баян чи танцювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові є трояндовий рай, де все літо квітнутимуть різнокольорові троянди (Фото)

Є приємні звістки і для молоді. Адже в селах запрацювали дискотеки для молоді.

«У нас школа ще порівняно велика – 70 учнів. Садочок є, де 16 дітей виховуються. Є будинок культури, там і тенісний стіл стоїть. Молодь може ходити і грати. Хороша є волейбольна команда. Дискотеки для молоді відновили, директор будинку культури казав, що чимало людей приходило», – у коментарі для ЧЕline зазначила Антоніна Мороз, староста Данівського старостинського округу.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Сосницька громада

Ще статті по темі

Back to top button