Суспільство

На Чернігівщині викрили браконьєра (Фото)

У Бахмацькому районі на території відтворювальної ділянки зловмисник застрелив двох диких кіз. По слідах крові поліція дійшла до господарства браконьєра і виявила та вилучила у нього туші вбитих тварин, мисливську рушницю і ніж.

20 лютого до поліції надійшло повідомлення від єгеря мисливсько-рибальського підприємства, що в урочищі Острів ним виявлено місце незаконного полювання. На місце події прибула слідчо-оперативна група Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області та група реагування патрульної поліції.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна між охоронцями лісу та браконьєрами: лісовому охоронцю спалили хату

По слідах крові та волочіння туш забитих тварин поліцейські вийшли на помешкання місцевого жителя. В ході огляду господарства правоохоронці виявили та вилучили дві туші диких кіз (одну з яких чоловік встиг розібрати), мисливську рушницю, а також сокиру та ніж зі слідами крові.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 248 Кримінального кодексу України (незаконне полювання) — карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ни как тварюки не нажрутся? Быстрей бы их удавило!

Back to top button