Суспільство

На Чернігівщині влаштували екстремальне шоу «Міняємо місцями»

Спробувати себе в новій, не знайомій для себе ролі, ймовірно, хочуть багато людей. А деяким жителям Чернігівщини така нагода випала.

«Суть проєкту полягає в тому, що молодіжний працівник із молодіжного центру та молодіжний працівник із бібліотеки або школи міняються місцями і виконують іншу роботу, притаманну для тієї чи іншої посади. Наприклад, поєднання бібліотечної справи та молодіжної роботи. Або поєднання молодіжної роботи із виховним процесом у школі, роботою з документами. Тобто все доволі цікаво.

Це разова така акція. Далі – побачимо. Думаю, ми змінюватимемо формати, щоб бути завжди цікавими», у коментарі для ЧЕline зазначила Ірина Сімонова, директор Чернігівського обласного молодіжного центру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трансформація Менської громади: замість 20 старостинських округів – 17

Вона також вважає, що проєкт «Міняємо місцями» відбувся вдало. Як усе було, знімали на відео.

«Це такий телепроєкт, умовно кажучи. Сюжети ми знімали в Чернігівському обласному молодіжному центрі, у бібліотеці в Городні й у школі в Сновську. Презентація цих двох сюжетів буде на Форумі молодіжних працівників і працівниць, що відбудеться 1-2 грудня. Ми поки думаємо, що нам все вдалося», повідомила Ірина Сімонова.

Обов’язковою умовою було й те, що працівники, які мінялися місцями, виконували по три завдання, аби відчути, як воно – працювати по-іншому.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button