Суспільство

На Чернігівщині за добу рятувальники ліквідували 5 пожеж (Фото)

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 5 пожеж, з яких 2 — на об’єкті та 3 — у природніх екологічних системах.

Так 21 червня о 19:48 до Служби порятунку «101» у м. Корюківка надійшло повідомлення про пожежу адміністративної будівлі цеху переробки деревини районного комунального спеціалізованого підприємства  «Корюківкаліс», що в районному центрі.

На місце події оперативно прибуло два відділення пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС України у Чернігівській області, а також дві автоцистерни РКСЛП «Корюківкаліс» та ДП «Корюківське лісове господарство». На час їх прибуття полум`ям був охоплений дах будівлі. Оперативними діями вогнеборців пожежу о 20:25 локалізовано та о 21:05 остаточно ліквідовано. Завдяки злагодженим діям рятувальників, вдалося запобігти перекиданню вогню на виробничий цех та складську будівлю. Вогнем пошкоджено перекриття на площі  80 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на території підприємства сталася пожежа

22 червня о 03:38 виникла пожежа відходів деревини в металевому бункері під навісом, що в обласному центрі по вул. Індустріальній. На місце події оперативно прибуло три пожежно-рятувальні підрозділи міста на автоцистернах. Завдяки оперативним діям вогнеборців пожежу о 03:58 локалізовано та о 04:15 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено відходи деревини на площі 2 кв.м в прийомному бункері.

Наразі, по обом випадкам, причини виникнення пожеж встановлюються.

Також, упродовж минулої доби виникло 3 пожежі в природних екологічних системах. Площа пройдена вогнем склала 3,3 га. Причиною даних пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button