Суспільство

На Чернігівщині за сприяння «Нашого краю» відремонтують дорогу

*Актуально

На Чернігівщині розпочинається ремонт дороги державного значення Т-25-16 Сосниця-Короп-М-02 у межах Сосницького і Коропського районів. Відповідне депутатське звернення подала під час сесії Чернігівської обласної ради керівник фракції «Наш край» Ольга Чередник. До неї звернулися жителі села Конятин Сосницького району щодо необхідності ремонту дороги, що сполучає з райцентром. Виявилося, що ремонту потребує не тільки одна ділянка, а увесь автошлях.

За інформацією Служби автомобільних доріг в області, територіальний автошлях Т-25-16 Сосниця-Короп-М-02 має значення для сполучення районних центрів, а також дороги національного значення Н-27 Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч та міжнародної траси М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ. Активно нею користуються агровиробники, перевозячи техніку, добрива, врожаї тощо. Трафік вантажного транспорту не може негативно не позначитися на якості покриття. Нині дорога зруйнована. Ремонтуватиметься дорога за державні кошти.

Цього тижня дорожні бригади стали до роботи. Ямковий ремонт здійснюється, як окремими ділянками, так і суцільними. Ліквідація деформацій дорожнього покриття здійснюється силами ДП «Чернігівський облавтодор» (Менський ДРП, Сосницький ДРП, Коропський райавтодор, Батуринський ДРП, Бахмацький райавтодор), а також субпідрядних організацій – СП ТОВ «Бітунова Україна», ПРаТ «ШРБУ №82», ТОВ «Транслайн групп».

Ольга Чередник переконана, що активність громади має важливе значення. Якщо місцеві жителі пишуть звернення, повідомляють про свої проблеми владу, депутатів, то їхні питання отримають вирішення.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А что с дорогой с.Киенка?
    Она на балансе Автодора!Дорога(если можно так назвать)практически отсутствует!Ездить не возможно!

Back to top button