Суспільство

На Чернігівщині зафіксували факти порушень правил під час ЗНО

Протягом травня-червня працівники поліції охорони забезпечували публічну безпеку та порядок під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання якості освіти на пунктах тестування на території Чернігівської області.

Про це ЧЕline повідомило Управління поліції охорони в Чернігівській області

До виконання охоронних заходів було залучено 97 працівників Управління поліції охорони в Чернігівській області, які забезпечували публічну безпеку та порядок на 30 пунктах незалежного оцінювання.

На кожному пункті тестування за допомогою металодетекторів правоохоронці здійснювали контроль за дотриманням абітурієнтами вимог щодо заборони мати при собі будь-які засоби зв’язку, мобільні телефони, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також друковані й рукописні матеріали. Зазначимо, що недотримання цих вимог призводить до анулювання результатів тестування, а отже й унеможливлює вступ до вишів у поточному році.

Протягом проведення ЗНО – з 23 травня по 16 червня – поліцейські охорони зафіксували факти порушень учасниками правил тестування та виявили 14 заборонених предметів (мобільні термінали, пристрої для зчитування інформації та інші заборонені засоби).

Порушників не допущено до подальшого складання тестів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button