Суспільство

На Чернігівщині загорілася будівля через спалювання сухої трави

Пожежно-рятувальні підрозділи області 2 рази залучались для ліквідації пожеж у житловому секторі громадян, які виникли саме через спалювання сухої рослинності на присадибних ділянках.

Так, 10 квітня об 11:19 до Служби порятунку «101» Талалаївського району надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в одному з приватних господарств у селі Поповичка, що за 23 км від райцентру. На місце події оперативно прибуло відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники пожежу об 11:50 локалізували та о 13:30 остаточно ліквідували. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі на площі 28 кв.м.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Того ж дня рятувальники 17-го Державного пожежно-рятувального підрозділу м. Носівка о 18:33 локалізували, а о 19:35 ліквідували пожежу господарчої будівлі по вул. Чернишевського, що у райцентрі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на всій площі, пошкоджено стіни будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа вкотре забрала людське життя

Лише завдяки оперативному реагуванню пожежно-рятувальних підрозділів не допущено розповсюдження вогню на значні території, лісові масиви та житлові будинки.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертається до населення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в житловому секторі, а також перебуваючи у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ.

Ще статті по темі

Back to top button