Суспільство

На Чернігівщині запрацювала ще одна поліцейська станція у Ніжинському районі

Сьогодні начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію в Макіївській громаді Ніжинського району.

На відкритті поліцейської станції також були присутні начальник Ніжинського районного відділу поліції Олександр Чепурний, начальник відділу поліцейської діяльності №1 (м. Носівка) Сергій Комар, в.о. сільського голови Макіївської сільської ради Вікторія Осадча, заступниця голови Ніжинської РВА Інна Горобей, депутат Ніжинської районної ради Станіслав Ременюк та директор місцевого агропідприємства Михайло Василенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде з лікарнями Чернігівщини: кого «з’їсть» новий етап медичної реформи

– Наша плідна співпраця з органами місцевої влади продовжується. Відкриття поліцейської станції – ще один крок до покращення безпекової ситуації на Ніжинщині. Ми збільшуємо поліцейську присутність в громадах області, аби кожен мешканець почувався захищеним та був забезпечений якісним поліцейським сервісом, – сказав керівник обласної поліції Володимир Нідзельський.

Начальник поліції Чернігівщини подякував громаді за створення гідних умов для роботи поліції. Поліцейська станція оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян й профілактики правопорушень на території обслуговування.

Володимир Нідзельський зазначив, що основоположний принцип проєкту «Поліцейський офіцер громади» – тісна взаємодія місцевих мешканців з поліцією. Відтак, поліцейський забезпечуватиме правопорядок на ввіреній території, надаватиме громадянам якісні поліцейські послуги та першим реагуватиме на всі проблеми жителів громади. У свою чергу, саме громадяни оцінюватимуть роботу поліцейського офіцера.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button