Суспільство

На Чернігівщині запрацював Регіональний навчально-практичний центр деревообробних технологій

Вчора у Сновську відбулась визначна подія — на базі Сновського вищого професійного училища лісового господарства створено Регіональний навчально-практичний центр деревообробних технологій.

З давніх-давен деревина широко використовується у різних сферах людської діяльності. Сучасні досягнення у деревообробній галузі дають змогу виготовляти все нові і нові вироби з деревини для машинобудування, легкої промисловості, будівництва, сфери транспорту та зв’язку. Деревообробка сьогодні — це високомеханізоване та високопродуктивне виробництво, яке потребує кваліфікованих робітників.

Саме тому, задля підтримки пріоритетної галузі промисловості регіону, було прийнято рішення про необхідність відкриття такого центру саме на Чернігівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деревину продаватимуть через онлайн-аукціони

За значні досягнення і здобутки Ігор Вдовенко вручив колективу низку відзнак та нагород.

З нагоди відкриття Регіонального навчально-практичного центру деревообробних технологій за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток Чернігівщини, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм почесною грамотою Верховної Ради України та подякою Міністерства освіти і науки України відзначено директора Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Ларису Дубіну.

Спільним розпорядженням обласної ради та обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток професійної освіти Чернігівщини почесною грамотою нагороджено старшого майстра Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Сергія Мойсіяша.

Крім того за бездоганну сумлінну працю і професійні якості, вагомий особистий внесок у розвиток професійно-технічної освіти Чернігівщини Ігор Вдовенко вручив почесні грамоти обласної ради головному бухгалтеру Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Наталії Корчаці, майстрам виробничого навчання Державного професійно-технічного навчального закладу «Сновське вище професійне училище лісового господарства» Аллі Руднік та Сергію Черниху.

Низку працівників училища відзначено також подяками ОДА.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення та зв’язків з громадськістю

виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button