Суспільство

На Чернігівщині змагалися з туристичної майстерності

Із 18 до 23 липня 2018 року на теренах Рівненської області відбувся 47-й Чемпіонат України серед юніорів із пішохідного туризму.

Упродовж п´яти днів змагалися з туристичної майстерності майже 300 юніорів з 21 області України. Чернігівщину представляла збірна, сформована з юних туристів Варвинської та Талалаївської ОТГ, м. Новгород-Сіверський і м. Ніжин.

Змагання проходили на трьох дистанціях: особисто-командна дистанція «Смуга перешкод», командна дистанція «Смуга перешкод» та командна дистанція «Крос-похід» (всі дистанції 4-го класу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеєю шосткинців створити туристичний кластер «Сіверщина» зацікавилися в Чернігівській області

Учасники нашої збірної склали гідну конкуренцію кращим туристичним колективам України на командній дистанції «Смуга перешкод», поступившись лише представникам Вінницької та Хмельницької областей.

На командній дистанції «Крос-похід» спортсмени Чернігівської області також стали бронзовими призерами.

Особисті змагання проводили окремо серед юнаків і дівчат. Дистанція була поділена на дві гілки – А та Б. На гілці А змагались 36 учасниць, серед яких третє місце посіла Наталія Півень із м. Ніжина, 14-ю стала Єлизавета Бєлікова з Варвинської ОТГ і 26-ю – Еліна Чуба з Талалаївської ОТГ.

На гілці Б 9-те місце зайняла представниця м. Новгород-Сіверський Валерія Хохленко, а Олена Белікова з Варвинської ОТГ – 19-те.

Серед юнаків, які змагались на гілці А, 4-те місце посіли Олег Горбонос із м. Новгород-Сіверський та представник Варвинської ОТГ Олександр Кузьменко, 17-м став представник Талалаївської ОТГ Костянтин Самойленко.

У командному заліку цієї дистанції наші спортсмени були на шостому місці. У загальному заліку представники Чернігівщини посіли четверте місце.

Джерело: Управління освіти і науки ЧОДА

Ще статті по темі

Back to top button