Суспільство

На Чернігівщині змонтували перший модульний міст, деталі до якого передали французи (Фото)

На Чернігівщині завершили встановлювати один із трьох модульних металевих мостів, який у грудні 2022 року передав французький державний оператор гуманітарної діяльності CDCS.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомляє Перший заступник голови Державного агентства автомобільних доріг України Андрій Івко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли село на Чернігівщині

«Модульну конструкцію зібрали та встановили на балки. Завдяки тому, що спеціальне покриття було нанесене ще на заводі, проїзна частина вже готова до експлуатації. Зараз готуємося влаштувати перехідні монолітні плити. Наступний етап – влаштування підходів до мосту – буде фінішним і після цього рух переправою відкриємо», — написав Андрій Івко.

За словами Андрія Івка, французькі партнери замовили конструкції у компанії «Matière», яка виготовила їх під необхідні Україні параметри. Три мости завдовжки 68, 34,2 і 23 метри допоможуть якнайшвидше забезпечити сталий рух транспорту на основних державних дорогах Чернігівської області. Нові мости забезпечать транспортне сполучення для вантажного транспорту зокрема на важливих гуманітарних маршрутах. Представники компанії-виробника на місці координують роботу українських дорожників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button