Суспільство

КП «ЧТУ» планує закупівлю пяти нових тролейбусів

Цього року місто Чернігів закуповує п’ять нових тролейбусів. Про те, що відповідний тендер вже оголошений в електронній системі державних закупівель Prozorro, на розширеній нараді в муніципалітеті 15 лютого повідомив керівник КП «Чернігівське тролейбусне управління» Руслан Ємець. За його словами, очікується, що відкриття пропозицій буде в середині березня, а в кінці березня вже може бути договір на поставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові хочуть створити власну автоматизовану систему оповіщення

Починаючи з 2016 року — після багатьох років занепаду підприємства, коли нові електромашини купували вкрай рідко — місто Чернігів оновлює свій парк громадського електротранспорту щороку. Всі нові тролейбуси низькопідлогові і пристосовані для перевезення маломобільних груп населення.

Усього КП «ЧТУ» зараз має 90 пасажирських тролейбусів, з яких низькопідлогові — 42. Щодня на міські маршрути зараз виходить орієнтовно 56 «рогатиків». Нагадаємо, нещодавно, днями у Чернігові на цифрових екранах табло орієнтовного прибуття громадського транспорту почала відображатися й інформація про транспортні засоби, пристосовані для маломобільних груп населення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button