Суспільство

На Чернігівщині з’явиться соціальний хаб

Незабаром Ніжинська територіальна громада реалізуватиме проєкт під назвою «Створення соціального хабу «Ми разом» на базі відділення денного перебування Територіального центру Ніжинської ТГ», повідомляє MYNIZHYN.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Інтерактивний скансен» у Ніжині: що це та хто фінансує?

У рамках «Фонду малих проєктів – Україна 2021 UA02», який проводився Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні для учасників проєкту «Соціальні послуги: індивідуальна фасилітація для ефективного функціонування» відібрані 3 проєктні заявки з 6 поданих учасниками.

Серед переможців і ніжинський проєкт . Загальна вартість  – 528 400 грн, співфінансування від Фонду міжнародної солідарності – 456 400 грн.

Відтак у приміщенні центру облаштують комфортний простір для людей з інвалідністю та людей похилого віку. Хаб обладнають мультимедійною технікою, меблями, також там облаштують санітарну кімнату. Ще закуплять стіл для пісочної арт-терапії, соляні лампи, світловий дощ. На території хабу проводитимуть майстер-класи з творчості та інші заходи для людей з індвалідністю та людей похилого віку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button