Суспільство

На Чернігівщину йде потепління

На початку наступного тижня на Чернігівщині очікується потепління. Однак вихідні ще будуть із морозами, ожеледицею та снігом.

Про це повідомляє Чернігівський обласний центр із гідрометеорології.

Так, завтра, 14 січня в Чернігівській області прогнозується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 4º морозу до1º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пірнати чи ні: священник із Чернігівщини розповів, чи варто християнам купатися в крижаній воді на Водохреще

По Чернігову – хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах – ожеледиця. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5º, вдень 0-2º морозу.

На 15-16 січня

Хмарна погода з проясненнями, вночі 15 січня та вдень 16 січня місцями невеликі опади, решту часу без істотних опадів, можлива ожеледь, подекуди туман. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

На 17-18 січня

Невеликі опади. Температура 17 січня вночі від 1º морозу до 4º тепла, вдень 1-6º тепла, 18 січня вночі 1-6º, вдень 4-9º тепла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button