Суспільство

На Чернігівщину суне фронт з аномальними снігопадами

Протягом тижня на всій території України очікуються аномальні снігопади.

Це стосується і Чернігівську область. Це пов’язано з тим, що країна в найближчі п’ять днів опиниться в центрі циклону. Місцями снігопади припиняться на день, і навіть може виглянути сонце, але до кінця тижня знову замете. А температура буде коливатися, опускаючись вночі до серйозних зимових температур.

Про це повідомляє «Сьогодні» з посиланням на український Гідрометцентр.

5c332ccd76c18-1546853509.2968

У вівторок, 8 січня, сніг відступить з центральних та північних областей. Але на заході, півдні і сході країни сніжитиме. Температурний режим буде на рівні попереднього дня.

У середу, 9 січня, на південно-сході країни прогнозують припинення снігопадів і навіть буде сонячно з потеплінням. На решті території країни сніг і морозно, до мінус 5-8 нижче нуля.

У четвер, 10 січня, снігопади знову повернуться на всю територію країни. На південному сході місцями мокрий сніг з дощем. Там температура буде від -1 морозу до +1 тепла. На решті території від -3 до -6 морозу, вдень до 8-10 морозу вночі.

У п’ятницю, 11 січня, погода в Україні буде схожою з попереднім днем. У центрі і на півночі країни можливе послаблення морозів. Але опади у вигляді снігу і мокрого снігу з дощами на південному сході збережуться.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ніяких аномальних снігопадів цього тижня на Чернігівщині не передбачається. Хіба що у суботу припорошить більш-менш, а так лише слабкий сніг можливий. Може не варто довіряти всіляким виданням і потрібно мати власну голову на плечах в елементарних питаннях?

Back to top button