Суспільство

На даху Менського ЦНАПу встановлено сонячні батареї

Завдяки проєкту з енергонезалежності швейцарсько-української Програми EGAP на даху Менського центру надання адміністративних послуг змонтовано обладнання з сонячними панелями. Про це повідомляють у Менській міськраді.

Менська громада як учасниця Програми EGAP стала однією з громад Чернігівщини, які отримали обладнання резервного живлення для ЦНАПу.

Тепер із автономним живленням працівники центру надання адміністративних послуг зможуть працювати незалежно від перебоїв з електропостачанням.

Це дасть змогу забезпечити безперервне якісне надання адміністративних послуг жителям громади навіть за критичної ситуації в разі блекаутів через обстріли окупантів і зекономити бюджетні кошти влітку, адже електроенергією забезпечить сонце.

Програма EGAP фінансується Швейцарією та впроваджується Фондом «Східна Європа» в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та Фондом Innovabridge від 2015 року. Програма цифровізує 44 пілотні громади в шести цільових регіонах: Волинському, Вінницькому, Дніпропетровському, Луганському, Одеському та Чернігівському.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button