Суспільство

На Городнянщині розшукують свідків вбивства лосів

Минулої п’ятниці в урочищі  Кошарки між селами Деревини та Лемешівка на Городнянщині було виявлено рештки наглого полювання: «мисливці» навіть не доклали зусиль приховати сліди своїх кривавих розваг — оббілували туші лосих, а шкіру, голови, кістки, нутрощі кинули просто на сніг.

Усіх обурює ще й те, що розправа над двома лосихами та диким кабаном сталася під носом у прикордонників за 200 метрів від знака «прикордонна смуга».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вигулювати собаку в мороз – досвід чернігівської господарки чотирилапого

Щоправда єгері встановили, що рештки кабана були давнішні, тож вони не змогли визначити час загибелі тварини, але явно не одночасно з лосями — можливо, на кілька тижнів раніше.

Причину його загибелі з’ясувати проблемно, адже якщо туша пролежала в лісі певний період, над нею могли «погосподарювати» хижаки. А от причина загибелі лосів — без сумнівів, справа рук браконьєрів. За цим фактом порушено кримінальне провадження.

Наразі на Городнянщині розшукують свідків браконьєрських діянь, адже не може бути, щоб ніхто нічого не бачив. Винуватці мають понести справедливе покарання.

Джерело: «Новини Городнянщини»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button