Суспільство

На Івана на Купала вся Блистова святкувала (Фото)

Подивитися на грандіозне театралізоване дійство «Ніч на Івана Купала» у виконанні Чернігівського академічного народного хору зійшлися не лише блистівчани. На свято, що розгорнулося на березі місцевої річечки Пулка, поприїжджали гості з Мени, Стольного, Семенівки, Бірківки та інших сіл об’єднаної територіальної громади.

«Гостей було чималенько, – говорить в.о.старости Блистова Роман Боюн. – Сотні! Подивитися було на що, адже професійні артисти підготували дійсно видовищну програму, що супроводжувалася піротехнічними дійствами. Іншими словами, все навкруги сяяло вогнями».

Особливо радісно було малечі: для неї за сприяння народного депутата Валерія Давиденка було встановлено надувний батут, тож поспускатися безкоштовно і скільки заманеться могли всі охочі. Окрім того, представники партії «Наш край» дарували дітям морозиво.

Після завершення театралізованого дійства над селом прогримів неймовірний за розмахом салют. Але свято на цьому не закінчилося – продовжилося концертом молодого колективу Чернігівської філармонії.

Погуляли блистівчани та їхні гості на славу, мали і шашлики, й інші частування. Працювала виїзна торгівля, копійку заробили і місцеві підприємці.

Спонсорами свята також виступили місцеві орендарі: СТОВ «Олстас-льон», Менська ПШМК Володимира Булавки та ТОВ «Лан-Агро-2016».

Ірина Примак

Фото Романа Боюна

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вот насмешили. Праздник Ивана Купала начинается завтра! Что отмечали?

Back to top button