Суспільство

На Менщині пришкільні табори в період карантину не відкриються

У період карантину пришкільні табори на Менщині не відкриються.

Таке рішення у зв’язку з поширенням COVID-19 ухвалене вчора на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Менської міської територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропській громаді пролунав останній дзвоник

Члени комісії розглянули питання про стан захворюваності на гостру коронавірусну інфекцію на території громади. Зокрема, за інформацією директора КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської міської ради Наталії Корнієнко, від початку травня захворіли 38 осіб. Найбільше хворих у Мені – 12 осіб. Станом на 26 травня під наглядом лікарів КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської міської ради перебувають 19 осіб. Наразі вакциновано 380 осіб, що становить 1,4% дорослого населення. У зв’язку з відсутністю вакцини процес проведення щеплень призупинений. До кінця травня очікується поставка вакцин Pfizer і CoronaVac. Насамперед щеплення робитимуть освітянам і працівникам прокуратури та паливно-енергетичного комплексу.

Водночас, як зазначив медичний директор КНП «Менська міська лікарня» Менської міської ради Григорій Разнован, на стаціонарному лікуванні наразі перебувають 22 особи. За його словами, захворюваність на коронавірусну інфекцію в травні дещо знизилася. Директор також доповів про роботу кисневого генератора.

У питанні про доцільність організації роботи пришкільних таборів цього року комісія вирішила підтримати пропозицію щодо недоцільності їх відкриття в період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button