Суспільство

На північному кордоні затримали росіян і мігрантів

Із 23 по 29 січня 2017 року на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 41,8 тис. осіб та 9,7 тис. транспортних засобів.

Про це ЧЕline повідомив помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби Олександр Дудко.

За порушення державного кордону затримано одну особу.

До адміністративної відповідальності притягнуто 15 осіб, на яких накладено штрафів на суму 6 562 гривні. Через державний кордон не пропущено 24 особи, серед яких 9 незаконних мігрантів і 5 громадян Росії.

Протягом вихідних днів через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 13,4 тис. осіб та 3 тис. транспортних засобів. Через державний кордон не пропущено 5 осіб, із яких 4 незаконні мігранти.

Протягом тижня обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою. Українсько-російська ділянка державного кордону охороняється посилено, в пунктах пропуску через державний кордон здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку громадян, які перетинають державний кордон.

Ще статті по темі

Back to top button