Суспільство

На Привокзальній площі Чернігова пропонували роботу

16 липня жителі та гості Чернігова, які прямували на вокзал або за покупками на Привокзальний ринок, були приємно вражені. На Привокзальній площі розмістили намет, де фахівці міського центру зайнятості пропонували роботу всім бажаючим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 найбільш високооплачуваних вакансій області

Місце для проведення виїзної акції було вибрано невипадково, адже залізничний вокзал, автовокзал та ринок є одними із найлюдніших місць Чернігова. Так, не відриваючись від повсякденних справ, громадяни мали змогу ознайомитися з послугами служби зайнятості та базою легальної роботи.

Наразі в області налічується понад 900 вільних робочих місць. Зокрема, фахівці служби зайнятості презентували понад 400 вакансій підприємств міста: від ТОВ «Чернігівський хлібокомбінат №2», ТОВ «Чернігівський автозавод», ПрАТ «Чернігівський механічний завод», ТОВ «Чернігівський ковальський завод» ТОВ «Укркард», ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант», Відокремлений підрозділ «ТК-Стиль» ТОВ «Текстиль-Контакт», ТОВ «Сівертекс», ПрАТ «Прилуцька швейна фабрика», ТОВ «Промислова компанія «Пожмашина», АТ «Чернігівгаз» тощо. Бажаючі отримали індивідуальні консультації щодо порядку реєстрації, послуг служби зайнятості, інформацію про діяльність підприємств, умови праці та рівень заробітної плати на запропонованих вакансіях.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ще статті по темі

Back to top button