Суспільство

На проїзній частині на вул. Котляревського утворився провал: чернігівців попереджають про перекриття руху та зміни у русі громадського транспорту

Сьогодні вночі через руйнування камери на водопровідній мережі Д=500мм по вулиці Котляревського відбулася руйнація каналізаційного колектору Д=400мм та утворився провал на проїзній частині дороги. В аварійному порядку небезпечну ділянку дороги по вулиці Котляревського поруч з вулицею Мстиславська було огороджено. Перекритий водопровід Д=500мм. У приватний сектор від фабрики «Стріла» до вулиці Котляревського, вулицями Профради, Чайковського 3, 5, Чапаєва, Комунальною, частиною вулиць Гончої, П’ятницької, Гоголя, Мстиславської у зв’язку з аварійним перекриттям водопостачання забезпечується підвезення питної води. Триває уточнення адрес, які потрапили під перекриття водопостачання у зв’язку з аварією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які дороги цьогоріч ремонтуватимуть на Чернігівщині

За попередніми даними від КП «Чернігівводоканал», орієнтовний час для усунення аварійної ситуації – не менше як три календарні дні.

У зв’язку з перекриттям руху на вул. Котляревського автобус №27 зараз об’їжджає місце аварії через вулиці Софії Русової та П’ятницьку. До своєї кінцевої зупинки – на вул. Гончій біля лікеро-горілчаного заводу – він через це не доїжджає. Тобто пасажирам треба йти на найближчу зупинку по вул. Котляревського.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button