Суспільство

На території Коропської селищної ради обстежили водогони

На Чернігівщині здійснюють комісійні перевірки об’єктів нагляду централізованого та децентралізованого водопостачання Коропської селищної ради.

З-поміж іншого звертають увагу на дотримання режиму охорони господарської діяльності в зонах санітарної охорони джерел та об’єктів питного водопостачання, правил експлуатації систем питного водопостачання, встановлених режимів їх роботи, правил користування водозабірними спорудами, призначеними для задоволення потреб споживачів у питній воді, контролю за якістю питної води, вимог законодавства щодо здійснення виробничого контролю за якістю та безпечністю питної води на об’єктах водопостачання тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителька Стольного пече неймовірні торти (Відео)

«На території Коропської селищної ради проведено обстеження трьох водогонів централізованого водопостачання, зокрема 7 свердловин, із яких подається вода населенню, і 95 колодязів громадського користування.

На частині об’єктів децентралізованого водопостачання виявлено незначні порушення, зокрема подекуди навколо колодязів громадського користування відсутні огорожі та підставки для відер», – зазначають у ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button