Суспільство

На Центральному ринку в Чернігові екоінспектори вилучили 62 кг риби

25 лютого 2020 року представниками Державної екологічної інспекції у Чернігівській області на Центральному ринку міста Чернігова складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення на чоловіка, який збував об’єкти тваринного світу з порушенням вимог природоохоронного законодавства – без дозвільної документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські рибалки похизувалися вдалим уловом

Зокрема, на прохання інспектора показати документи, що підтверджують законність придбання свіжої риби (линів, щуки, лящів, судаків), продавець зробити цього не зміг. Натомість підтвердив, що здійснював продаж без документів.

Матеріали про розгляд адміністративної справи будуть направлені до Новозаводського районного суду для вирішення справи по суті. Водні біоресурси вагою 62 кг у чоловіка вилучено та оформлено згідно з чинним законодавством.

До відома: порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу тягне за собою накладення штрафу від 510 до 1700 гривень із конфіскацією об’єктів тваринного світу чи без такої (ч.1 ст.88-1 КУпАП).

Державна екологічна інспекція у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button