Суспільство

На вулиці Шевченка висадили 40 платанів і 39 кленів (Фото)

Кілька місяців тому ділянку по вул. Шевченка, від Красного мосту до вул. Молодчого, повністю відремонтували. Там оновили дорожнє покриття, вклали тротуарною плиткою пішохідну частину та велодоріжки. А також облаштували кілька нових парковок для автомобілів, перенесли дві зупинки, створивши спеціальні «кишені» для громадського транспорту, оновили дорожні знаки та світлофори, занизили бордюри на пішохідних переходах та освітили їх. Фінальною окрасою відремонтованої вулиці стали нові дерева, які висадили в спеціально підготовлені для них лунки та які зробили завершеною загальну композицію ошатної вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міні-скверах на П’яти кутах висадили 38 сортових кленів (Фото)

Усього на вул. Шевченка, від Красного мосту до вул. Молодчого, було висаджено 79 нових дерев. А саме 40 платанів заввишки 5,5 метра, обхватом стовбура 20-25 см і віком 8 років. А також 39 гостролистих кленів заввишки 5 метрів, обхватом стовбура 20-25 см і віком 8 років.

На цьому працівники КП «Зеленбуд» завершили реалізацію планової висадки 500 нових дерев у місті, що була передбачена на осінь 2021 року.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button