Суспільство

На який балансир можна зловити судака

Головна перевага балансира в порівнянні з вертикальними блешнями в тому, що рибалка має можливість ловити рибу за допомогою однієї і тієї ж моделі на різних по глибині ділянках. Купити якісний балансир може кожен бажаючий на сайті https://ukesa.com.ua/, де запропоновано великий асортимент товарів, що регулярно поповнюється.

У список популярних приманок входять:

  1. Crazy Fish Vibro Worm 2- універсальна модель від української компанії-виробника призначена для успішної зимової риболовлі на хижаків. Серед головних трофеїв такого балансира відзначають: щука, судак, берш і окунь. За рахунок високих показників жорсткості пластикового хвостика, «рибка» відрізняється розмашистою і привабливою грою.
  2. Rapala Jigging Rap — ідеальне рішення для лову пасивного судака. У воді модель реалістично імітує хвору або поранену рибку, тим самим приваблюючи увагу судака, а також інших хижаків (щуки і окуня). Більшість рибалок-спортсменів активно використовують даний балансир на змаганнях, віддаючи перевагу невеликим виробам — довжина 5 см і вага 9 грам. Додатково конструкція укомплектована двома одиночними гачками — біля голови і біля хвостового відділення.

Популярний балансир для упіймання великого судака

Щоб виловити трофейний екземпляр, потрібно запастися терпінням, необхідною технікою «полювання» в зимовий період, а також якісним балансиром. Одним з кращих вважається модель Dagmaster

— широка штучна приманка, яка відрізняється яскравим забарвленням.

Виріб характеризується наявністю розміреної і потужної гри, яка не залишить байдужим не одного підводного жителя. Універсальна приманка однаково добре грає в акваторіях з сильною підводною течією, так і в стоячій воді.

В процесі виробництва розробники укомплектували модель гострими гачками від відомого бренду Mustad. Одинарні гачки помітно виступають з мініатюрного тільця «рибки», збільшуючи показники зацепів.

Переваги моделі:

  • наявність розмашистої гри, за рахунок чого в різні боки розходяться вібрації і хвилі;
  • яскраве забарвлення — візуальне привертання уваги судака;
  • стабільна робота і ефективна гра в різних шарах водойми.

Хвостова частина фіксується до основної конструкції за допомогою якісного клейового складу. За допомогою такого хвоста здійснюється висока амплітуда при виконанні заданої проводки. Довжина балансира становить 80 мм, а вага — 32 грами.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button