Суспільство

Начальник Корюківської РВА – про ситуацію на прикордонні Чернігівщини на початку 2023 року

На Новий рік українці загадали бажання про скоріші Мир і Перемогу. Вони неодмінно справдяться, але наразі вороги продовжують псувати життя нашому народу.  

Прикордонні громади на Чернігівщині живуть упостійному напруженні, адже інформаційні вкиди про можливий повторний ворожий наступ не дають розслабитися. До того ж, час від часу в прикордонні населені пункти прилітають снаряди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині спіймали зрадника, який працював на спецслужби білорусі

«Від початку року, а сьогодні тільки 4 січня, був у нас один обстріл. Декілька приходів, але це один обстріл Сновської міської територіальної громади. За повідомленням ОК «Північ», це населений пункт ЄлінеПошкоджено такі об’єкти: один приватний будинок  нежилий, дві господарські будівлі, електромережі та цивільний автомобіль»,  у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Іван Ващенко, начальник Корюківської районної військової адміністрації.

Між тим, за його словами, ситуація наразі абсолютно контрольована. 

«Це рядовий обстріл. Торік, скажімо, були прильоти по Гірську. Цей обстріл стратегічно і тактично взагалі ні на що не впливає. Це просто черговий терористичний акт росіян на території України», – сказав Ващенко.

Він також повідомив, що людям хвилюватися тапанікувати не варто, бо наші кордони належно укріплені й українські військові готові до будь-якої ситуації. 

«Людям хвилюватися не варто, все добре. До того ж, за повідомленням Головного управління розвідки, сил і засобів ворогів абсолютно невистачить для будь-яких дій, пов’язаних із переходом нашого державного кордону», – наголошує Ващенко. 

Спілкувалася Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button