Суспільство

На Чернігівщині затримали водія з рекордним вмістом алкоголю в крові

В Іванівській громаді на дорозі, що веде до водойми, поліцейські виявили автомобіль Chevrolet Aveo, застряглий у багнюці. Водій був у стані сильного алкогольного сп’яніння. І це не останнє грубе порушення чоловіка, яке вдалося встановити правоохоронцям. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Учора, 17 червня, з одного з сіл Іванівської громади повідомили, що селом їздить легковик Chevrolet Aveo та створює небезпечну обстановку на дорогах.

Правоохоронці виявили вказаний автомобіль у багнюці на дорозі до місцевої водойми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казки про Чернігів від юних письменників: де можна ознайомитися з творчістю талановитих дітлахів (Відео)

За кермом перебував 39-річний чоловік, у якого поліцейські помітили ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Він погодився пройти тест. Прилад «Драгер» показав, що в крові чоловіка міститься рекордна кількість проміле – 4,33. Це майже в 22 рази перевищує гранично допустимий рівень.

Також з’ясувалося, що чоловік не має жодних документів ані на транспортний засіб, ані на право ним керувати.

На водія склали протоколи за низку порушень правил дорожнього руху. Зокрема, за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння), постанову за частиною 2 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, що не має права керування транспортними засобами) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом без реєстраційних документів).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button