Суспільство

Начальник поліції Чернігівщини відзначив кращих дільничних офіцерів за ефективну роботу

За сумлінну та самовіддану службу Володимир Нідзельський нагородив заохочувальними відзнаками та подяками кращих дільничних офіцерів поліції Чернігівської області.

18 червня в Україні відзначають День створення служби дільничного офіцера поліції. З нагоди професійного свята в Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області відбулося урочисте нагородження дільничних офіцерів з різних куточків області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З міліціонерів у священики: історія життя чернігівця Максима Щербини

– Вітаю вас з професійним святом. Дільничні поліцейські стоять на варті правопорядку, безпеки і спокою громадян у такий непростий час. Мені приємно, що дільничні Чернігівської області несуть службу на високому рівні. Всі ви – достойні офіцери, які користуються повагою і довірою на своїй території обслуговування, – звернувся до присутніх Володимир Нідзельський. – Хочу відзначити, що у більшості випадків авторитет поліції на місцях залежить саме від вас. Бажаю вам здоров’я, наснаги, міцних нервів, добробуту в родинах. Дякую за службу!

Заступник начальника ГУНП Дмитро Лось відзначив, що дільничні офіцери поліції завжди поряд з людьми і 24/7 приходять на допомогу. Вони знають проблеми кожного та залишаються надійним плечем для громадян.

Кращим дільничним з нагоди професійного свята вручили подяки начальника ГУНП та почесні нагрудні знаки від командувача військ оперативного командування «Північ».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button