Суспільство

Nail індустрія: переваги професії та обов’язкове обладнання

У nail індустрії працюють справжні майстри манікюру, які знають усі тонкощі манікюру. Досвідчений майстер легко може впоратися з такими процедурами як: нарощування та ремонт зламаних нігтів, покриття лаком, вирівнювання нігтьової пластини, а також виконання дизайну будь-якої складності. Але давайте розберемося в тому, яке обладнання обов’язково має бути у використанні майстра та які переваги бути майстром манікюру.

Обов’язкове обладнання

Не має значення, де працює майстер манікюру, вдома чи в салоні краси, головне, щоб він мав якісне обладнання. Справжні майстри знають, що якісне обладнання можна знайти тільки в Ülka company. Чому фахівці вибирають саме обладнання цієї компанії? Тому що тільки дана компанія здійснює постійні дослідження, враховує бажання покупців та створює продукцію, яка може безперервно працювати понад 40 000 годин. У каталозі Ülka company ви зможете знайти витяжки, сухожари, підставки, фільтри для витяжок, мішки для витяжок та маски.

До обов’язкового обладнання майстра манікюру входить:

  • Потужна ультрафіолетова чи LED лампа;
  • Сертифікований знежирюючий засіб для нігтів;
  • Набір гель-лаків;      
  • Одноразові пилки та апельсинові палички.

Але найголовнішим обладнанням майстра є сухожар та витяжка. Завдяки сухожару майстер обробляє манікюрне приладдя та усуває ризик виникнення різних захворювань. А професійна витяжка сприяє підтримці чистоти на робочому місці та захисту дихальних шляхів клієнта та самого майстра.

Переваги професії

До переваг професії майстром манікюру можна віднести:

  • Швидке навчання. Отримати базові знання з манікюру можна лише за один курс.
  • Розвиток. Завзятий працю, участь у конкурсах і виставках допоможе майстру відкрити власний манікюрний салон.
  • Графік та мобільність. Майстер манікюру може працювати в салоні, вдома або, зібравши необхідні інструменти відправитися до клієнта додому.
  • Попит. nail індустрія стає все більш популярною. До професійних майстрів шикується черга на кілька тижнів або навіть місяців уперед.

 Найбільшим плюсом у нейл-індустрії є те, що ви активно зможете спілкуватися з людьми та отримувати масу задоволення.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button